موضوع امروز مقاله فالوو98 درمورد ایمیل است. تصمیم داریم در این مقاله درمورد ایمیل صحبت کنیم و تفاوت ایمیل شخصی و بیزینس را مورد بررسی قرار دهیم.

شاید سوال خیلی از افراد باشد که برای کسب و کار خود از چه ایمیلی استفاده کنند بیزینس یا شخصی، برخی از افراد اصلا نمی دانند که این دو وجود دارند و فقط با اسم به نام ایمیل آشنا هستند.

اگر شما آن دسته از افرادی هستید که می خواهید برای کسب و کار خود ایمیل فعال کنید این مقاله مختص شما می باشد اما آنهایی هم که فقط با نام ایمیل آشنا هستند در این صفحه بمانند تا با انواع آن آشنا شوید.

ایمیل

ما به طور کامل درمورد این موضوع صحبت می کنیم و همه ویژگی ها و کاربردهای ایمیل شخصی و بیزینسی را در اختیار شما قرار می دهیم تا شما با خیال راحت برای کسب و کار خود ایمیل راه اندازی کنید.

ایمیل بیزینسی چیست؟

ایمیل بیزینسی یک آدرس ایمیل است با استفاده از آن می توانید کسب و کار خود را مشخص کنید و همچنین با استفاده از ایمیل می توانید مشخص کنید که در کدام دسته از مشاغل فعالیت دارید.

اگر بخواهید یک ایمیل بیزینسی داشته باشید معمولا با نام شرکت و یا نام دامنه باید این ایمیل را بسازید. نام دامنه همان نام وب سایتی است که در آن فعالیت دارید.

اگر قصد دارید وب سایت خود را راه اندازی کنید بعدا از راه اندازی قدم موثر که می توانید برای کسب و کار خود بردارید ساخت ایمیل بیزینسی است.

تفاوت ایمیل شخصی و بیزینسی را بدانید:

به کارگیری ایمیل شخصی فقط برای یکسری موارد کار ساز است و برای استفاده شخصی استفاده می شود اما استفاد از ایمیل بیزینسی یک سری ویژگی ها در اختیار شما قرار میدهد که با به کارگیری این ویژگی ها می توانید در کسب و کار خود پیشرفت کنید.

تفاوت دیگر ایمیل شخصی و بیزینسی در این است که ایمیل شخصی نسبت به ایمیل تجاری محدود تر می باشد.

مزایای استفاده از ایمیل بیزینسی

حتما همه شما دارای یک ایمیل شخصی هستید و این سوال برایتان پیش آمده است که چرا از این ایمیل شخصی نمی توانم برای بیزینسم استفاده کنم  در ادامه بیشتر با تفاوت ایمیل شخصی و بیزینسی آشنا می شوید موارد زیادی وجود دارد که بین ایمیل شخصی و بیزینسی، ایمیل بیزینسی را برای تجارت خود انتخاب کنید.

ایمیل

1.حرفه ای دیدن کسب و کار شما

با داشتن یک ایمیل بیزینسی کسب و کار شما حرفه ای تر بنظر می رسد همچنین مخاطبین راحت تر به شما اعتماد می کنند.

توجه داشته باشید که برای نامگذاری ایمیل خود حتما از اسم دامنه و یا شرکت خود استفاده کنید به دلیل اینکه اگر شما با اسم های ناشناس ایمیل بسازید و از طریق آن به کاربران پیام ارسال کنید مطمئن باشید کاربران هیچ توجهی به پیام شما نمی کنند.

زمانی که ایمیل بیزینسی خود را ایجاد کردید از آن می توانید در شبکه های اجتماعی و همینطور اکانت های مرتبط با کار خود که به ایمیل نیاز دارد استفاده کنید.

2.توسعه و ارتقاء کسب و کارتان

اگر شما یک ایمیل بیزینسی بسازید و از نام برندتان برای ایمیل استفاده کنید با هر ارسال پیام برند شما بیشتر دیده می شود. این یک روش بسیار کارآمد برای گسترش دادن وب سایت و کسب و کاری که در آن فعالیت دارید.

3.بدست آوردن مشتریان بالقوه

یکی دیگر از تفاوت های ایمیلی شخصی با بیزینسی این است که با استفاده از ایمیل تجاری شما می توانید کاربران زیادی را تبدیل به مشتری کنید حتما می پرسید چطور این کار امکان پذیر است همانطور که گفتیم استفاده از نام برند در ایمیل باعث شناخت شما توسط افراد زیادی می شود .

دلیل دیگری هم که می توان گفت زمانی که پیامی از کمپانی شما دریافت می کنند نام شما مشخص باشد راحت به شما اعتماد می کنند.

4.در دسترس قرار گرفتن راحت تر سایت شما

هم نام بودن ایمیل و وب سایت شما به شما کمک زیادی می کند به دلیل اینکه پیامی که به کاربران ارسال می کنید از طری آن به راحتی می توانند به سایت شما دسترسی پیدا کنند.

با استفاده از این ترفند می توانید افراد زیادی را جذب وب سایت خود کنید کافی است کمی خلاقیت داشته باشید.

5.تشخیص ارتباط شما با دیگران

کسانی که در شرکت شما فعالیت دارند و از ایمیل تجاری شما استفاده می کنند و پیام برای مخاطبین ارسال می کنند مشخص است که باهم در ارتباط هستید و برای یک مجموعه فعالیت می کنید.

پس مشتریان هم متوجه می شوند هر فردی از طریق شما پیامی ارسال کند مرتبط با برند شماست و می توانند به آن اعتماد کنند.

6.تشخیص ایمیل واقعی و ایمیل اسپم

ایمیل هایی که مشتریان دریافت می کنند می توانند تشخیص دهند واقعی است یا اسپم

راه موثری که به مشتریان می شود فهماند که ایمیل های ارسال شده از طرف شما اسپم نیست ساخت ایمیل تجاری یا همان بیزینسی است با این ویژگی می توانید یکی دیگر از تفاوت های ایمیل شخصی و بیزینسی را تشخیص دهید.

7.درصد بالای خواندن ایمیل های معتبر

طبق آمارهای بدست آمده تعدادی از افراد گفته اند که ایمیل هایی که از طریق منابع معتبر دریافت می کنند درصد بالایی وجود دارد که آنها را باز کنند.

اگر شما ایمیلی از یک منبع مشخص و معتبر ارسال کنید حتما درصد بالایی وجود دارد که آن ایمیل باز و خوانده شود اما اگر ایمیل ارسال شده با یک اسم نامشخص باشد احتمال زیاد هرکس که آن را دریافت کند به زباله داد انتقال می دهد.

با توضیحاتی که درمورد تفاوت ایمیل شخصی و بیزینس گفته شد  و همچنین ویژگی های بسیار عالی ایمیل بیزینسی حتما شما هم تصمیم گرفته اید که برای وب سایت خود یک ایمیل بیزینسی ایجاد کنید.

برای ساخت یک ایمل بیزینسی می توانید در ادامه با ما همراه باشید تا همه مراحل را به شما معرفی کنیم.

مراحل ساخت ایمیل بیزنیسی به شرح زیر است:

برای ساخت این ایمیل اصلا نگران نباشید کار بسیار آسانی است که از طریق آن می توانید یک قدم مثبت در جهت ارتقاء کسب و کار خود بردارید.

ایمیل

با انجام چهار قدم می توانید صاحب یک ایمیل تجاری شوید و از طریق آن کارهای بسیار مثبتی انجام دهید.

مرحله اول: ثبت دامنه

اولین مرحله اگر دامنه ای ندارید حتما یک دامنه در خصوص کسب و کار خود به ثبت برسانید.

دامنه همان اسم وب سایت شما است که با سرچ آن در مرورگر می توان وارد سایت شما شد.

نامی که برای آن انتخاب میکنید حتما مرتبط با کسب و کارتان باشد و از بهترین کلمات برای آن استفاده کنید. برای پیدا کردن مناسب ترین دامنه و همچنین ثبت آن می توانید از ابزارهای مختلف استفاده کنید.

ایمیل

مرحله دوم: خرید هاست یا همان میزبانی وب

برای اینکه وب سایت خود را آنلاین کنید و همچنین ایمیل بیزینسی خود را بسازید نیاز دارید که هاست یا همان میزبانی وب خریداری کنید از این طریق کاربران می توانند به وب سایتی که شما ثبت کرده اید دسترسی پیدا کنند.

زمانی که خواستید هاست خریداری کنید حتما به اینکه چه تعداد ایمیل در اختیارتان قرار می دهند توجه کنید.بعضی از میزبانی های وب این امکان را در اختیار شما قرار می دهند که به صورت نامحدود ایمیل بیزینسی بسازید اما برخی هم برای در اختیار گذاشتن ایمیل های بیشتر از شما هزینه بیشتری دریافت می کنند.

مرحله سوم: استفاده از دستورالعمل های فضای میزبانی

انجام این مرحله بستگی به این دارد کدام فضای میزبانی را انتخاب کرده اید اما به طور کلی همه ی فضاها مراحلشان تقریبا شبیه به هم می باشد.

مراحل ساخت ایمیل در سی پنل(cpanel):

1.وارد شدن به سی پنل
2.رفتن به بخش Email و کلیک کردن روی گزینه Email Accounts
3.در قسمتی که باز می شود نامی که می خواهید برای ایمیلتان انتخاب کنید قرار دهید
4.نام دامنه را در قسمت کشویی انتخاب کنید
5.سپس برای ایمیل خود یک رمز عبور با امنیت بسیار بالا انتخاب کنید
6.مرحله آخر هم روی ایجاد اکانت کلیک کنید

مرحله چهارم: انتخاب سرویس گیرنده

مرحله آخر ساخت ایمیل بیزینسی انتخاب سرویس گیرنده نامه می باشد، شما ایمیل تجاری خود را ساخته اید اما باید انتخاب کنید که به چه روش می خواهید به آن دسترسی داشته باشید.

اولین روشی که شما می توانید از طریق آن ایمیل ها خود را بررسی کنید و همچنین ایمیلی ارسال کنید مراجعه کردن به بخش cpanel است. اکثرا افراد از این روش کمتر استفاده می کنند و ترجیح می دهند از دیگر سرویس گیرنده های ایمیل مثل Office365، G Suite و gmail استفاده کنند.

تا به اینجای این مقاله مراحل ساخت یک ایمیل تجاری هم یاد گرفته اید، اما هنوز هم کار ما با شما تمام نشده است ما قصد داریم چند ترفند مهم برای ارتقاء ایمیل بیزینسی شما در اختیارتان قرار دهیم تا از این طریق بتوانید مسیر موفقیت را هموارتر کنید پس همراه ما بمانید.

ایمیل

ترفندهای موثر برای ایجاد یک ایمیل تجاری

  1. از نامگذاری دیداری بهره بگیرید

اگر به رشد و ارتقا شغل خود فکر می کنید باید بدانید ایمیلی که قرار است ایجاد کنید به چه صورت باشد تا تاثیر گذار باشد.

اگر یک قالب درست و مرتبط انتخاب کنید باعث رشد و پیشرفت برند شما می شود.

قالب هایی که می توانید از آن برای ساخت ایمیل ایده بگیرید به شرح زیر می باشد:

2.استفاده از آدرس کوتاه

برای ساخت ایمیل به مورد مهم دیگری که باید توجه کنید کوتاه بودن آدرس ایمیل است، سعی کنید از آدرس های پیچیده استفاده نکنید هرچقدر آدرس شما کوتاه تر باشد برای کاربران راحت تر است که به شما دسترسی داشته باشند همچنین کوتاه بود آدرس باعث می شود افراد آن را به خاطر بسپارند.

3.از اعداد استفاده نکنید

سعی کنید از اعداد در ساخت ایمیل تجاری خود استفاده نکنید به خصوص اگر می خواهید یک ایمیل دومی داشته باشید برای کسب و کارتان، این کار باعث می شود کاربران اعتماد خود را نسبت به شما و برندتان از دست بدهند.

4.استفاده از اسم و تصویر

برای ایمیل بیزینسی خود می توانید نام و همچنین تصویر قرار دهید که با انجام این کار نمایش خود را در صندوق ورودی افراد زیادی شخصی سازی کنید.

برای انجام این کار کافی است روی دکمه حساب کاربری   Google کلیک کنید و اطلاعات شخصی خود را تکمیل کنید.

5.قرار دادن امضا برای ایمیل

مرحله آخری که برای ساخت یک ایمیل بیزینسی حرفه ای می توانید انجام دهید تنظیم امضای برای آن است.

یک امضای ایمیل می تواند شامل یک پایان محترمانه مثل متشکرم، سپاسگذارم و لینک وب سایت و نام شما و کامل ترین مواردی که از طریق آن بتوانند به راحتی با شما ارتباط برقرار کنند.

با تنظیم کردن امضا برای ایمیل تجاری خود با هر برار ارسال ایمیل به مشتریان و کاربران این اطلاعات هم برای آن ها ارسال می شود که با انجام این کاری مشتریان راحت تر می توانند با شما ارتباط برقرار کنند.

سخن آخر با شما:

ما در این مقاله  از فالوو98 در مورد تفاوت ایمیل شخصی و بیزینسی صحبت کردیم و همچنین متوجه شدیم که کدام یک از آن ها برای برند ما مناسب تر است در ادامه اشاره ای هم به ویژگی های ایمیل تجاری کردیم و در آخر به شما آموزش دادیکم که چگونه می توانید یک ایمیل بیزینسی ایجاد کنید و از طریق آن کسب و کار خود را ارتقاء دهید.

امیدواریم مطالب برای شما مفید واقع شده باشد.